Job Opportunity

ProDelta Management voert het commercieel beheer over ons logistiek en industrieel vastgoed: in totaal 500.000 m² gebouwen op 95 hectare terrein. Het grootste deel hiervan bevindt zich in het deltagebied van de Rotterdamse haven. Daarnaast is ProDelta gestart met het opbouwen en beheren van een portefeuille gericht op senioren wonen en zorgvastgoed.Ter versterking van de afdeling Vastgoed zoekt Prodelta een Technisch coördinator buitendienst met kennis van bouw- en installatie technische onderdelen en brandbeveiligingsinstallaties, alsmede min. 5 jaar praktische en uitvoerende ervaring bij een bouwbedrijf of gelijkwaardig. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en zijn gericht op het hebben en behouden van goede en plezierige werkrelaties met klanten, (onder-)aannemers en collega’s. Functie-eisen: Onderstaand een aantal werkzaamheden uit het profiel: het vaststellen van noodzakelijk onderhoud aan het onroerend goed van de door ProDelta beheerde vastgoedportefeuille; het uitvoeren en coördineren van benodigde werkzaamheden die voortvloeien uit reguliere service- en onderhoudswerkzaamheden; het begeleiden en controleren van aanpassingen, verbouwingen, grootonderhoud, herinrichtingen en nieuwbouw projecten; zelfstandig uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden; deelnemen aan de piketdienst van ProDelta; toezicht houden op de regels voor veilig werken op de bouwplaats en zorgen dat de juiste kwaliteit van werk geleverd wordt. Vaardigheden: kennis van bouw- en installatie technische onderdelen en brandbeveiligingsinstallaties; goed kunnen samenwerken met een ‘’hands-on’’ mentaliteit; praktisch inzicht hebben en zelfstandig kunnen opereren; kwaliteitsgerichte instelling hebben; goede communicatieve vaardigheden (veel contact met huurders en (onder-) aannemers). Wij bieden naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een uitdagende werkomgeving in een efficiënt en professioneel team. Verbetering of verbreding van de vakkennis door middel van studies wordt actief gestimuleerd. Indien u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en zich herkent in bovenstaand profiel, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L.C. van Prooijen • Postbus 23474 • 3001 KL Rotterdam • Tel: 010-8920470 • Of per e-mail: L.vanprooijen@prodelta.nl. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Technisch coördinator buitendienst

met kennis van bouw- en installatie technische onderdelen en brandbeveiligingsinstallaties, alsmede min. 5 jaar praktische en uitvoerende ervaring bij een bouwbedrijf of gelijkwaardig. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en zijn gericht op het hebben en behouden van goede en plezierige werkrelaties met klanten, (onder-)aannemers en collega’s.

Functie-eisen:

Onderstaand een aantal werkzaamheden uit het profiel:

  • het vaststellen van noodzakelijk onderhoud aan het onroerend goed van de door ProDelta beheerde vastgoedportefeuille;
  • het uitvoeren en coördineren van benodigde werkzaamheden die voortvloeien uit reguliere service- en onderhoudswerkzaamheden;
  • het begeleiden en controleren van aanpassingen, verbouwingen, grootonderhoud, herinrichtingen en nieuwbouw projecten;
  • zelfstandig uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden;
  • deelnemen aan de piketdienst van ProDelta;
  • toezicht houden op de regels voor veilig werken op de bouwplaats en zorgen dat de juiste kwaliteit van werk geleverd wordt.

Vaardigheden:

kennis van bouw- en installatie technische onderdelen en brandbeveiligingsinstallaties;

goed kunnen samenwerken met een ‘’hands-on’’ mentaliteit;

praktisch inzicht hebben en zelfstandig kunnen opereren;

kwaliteitsgerichte instelling hebben;

goede communicatieve vaardigheden (veel contact met huurders en (onder-) aannemers).

Wij bieden naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een uitdagende werkomgeving in een efficiënt en professioneel team. Verbetering of verbreding van de vakkennis door middel van studies wordt actief gestimuleerd.

Indien u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en zich herkent in bovenstaand profiel, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L.C. van Prooijen • Postbus 23474 • 3001 KL Rotterdam • Tel: 010-8920470 • Of per e-mail: L.vanprooijen@prodelta.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.